Νjoftime

“Ramë pre e një sulmi kibernetik”, Banka Credins: Llogaritë dhe asetet e klientëve janë të sigurta dhe të paprekura

Banka Credins ka sqaruar sot klientët se pavarësisht se ra pre e një sulmi kibernetik, të gjitha llogaritë dhe asetet e tyre janë të...

Konfirmohet ne detyre drejtuesi i Prokurorisë së Sarandes, Kledian Llaho.

Konfirmohet ne detyre Prokurori i Sarandes, Kledian Llaho. Vendimi para pak minutash ne KPK. Procesi i vetingut për prokurorin Llaho u krye nga trupa...

Thirrja e bashkisë Sarandë për punësim, ja për çfarë bëhet fjalë

Bashkia e Sarandës përmes një njoftimi ka bërë publike se ka hapur aplikimet në kuadër të projektit “Para për Punë Publike”. NJOFTIMI I BASHKISË SARANDË Bashkia...

I paharrur kujtimi i Mynirit !

U nda sot nga jeta, qytetari sarandiot Mynir Xhaferi. Pas një operacioni disi të vështirë dhe një komplikacioni në zemër Myniri është larguar nga...

Njoftim : Shitje trualli

Shitet 3000 m2 Truall në Qytetin e Sarandës me Certifikatë Pronësije, ndodhet përballë Konviktit të Universitetit me Koficent Ndërtimi 2.8, lartësia 6 kate 21...