Bashkia Sarandë mirëpret delegacionin gjerman

- Advertisement -

Kryetari i Bashkisë Sarandë, Adrian Gurma ka zhvilluar një takim me përfaqësues nga Gjermania në të cilën kanë diskutuar lidhur me ecurinë e punëve të bashkisë së qytetit.

“Mirëpritëm sot një delegacion me përfaqësues nga  qyteti i Lübeck në Gjermani, me të cilët diskutuam mbi mundësitë për ndërtimin e marrëdhënieve të ndërsjellta mes dy qyteteve tona.

Gjithashtu u diskutua edhe mbi ecurinë e punëve të Bashkisë Sarandë në drejtim të menaxhimit të integruar të mbetjeve, sistemin e kanalizimeve dhe mbi modernizimin e shërbimit të ndarjes në burim të mbetjeve.”, bën me dije kryebashkiaku Gurma.

/sarandalife.al/

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...