Atleti Alush Çukari reralizon ëndrën: 28 Nëntor, lule për Pavarësinë në Vlorë (Video)

- Advertisement -

Pas disa seancash vrapimesh, atleti tashmë i njohur sarandiot që vrapon me siglën e Bashkisë Sarandë, ditën e sotme përfundoi vrapimin nga Saranda në qytetin e Vlorës.Ai përshkoi gjithë bulevardin e bukur të Vlorës i ndjekur me shumë kërshëri nga banporët e shumtë vlonjat, por dhe nga mjaft të ardhur, për të festuar 110 – vjetorin e shpalljes së pavarësisë, duke mbritur tek monumenti i Pavarësisë për të vendosur në mënyrë simbolike një tufë me lule dhe një flamur tek Luftëtari i Pavarësisë, duke dhënë mesazhin e triumfit dhe të realizimit me sukses të misionit të tij. 

 

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Lamtumirë “Aktori i madh i roleve të vogla”, Lek Mosi (Video)

    Nga Vangjel Agora    Nëse ka qenë dikur...

Nga Adrian Gurma: Kryebashkiakët e Qarkut Vlorë takim në Sarandë

Ishte kënaqësi pjesmarrja në Tryezën e mbajtur në Sarandë,...

80-vjetori i Çetës “Çamëria” nga Musa Kola

Sot përkujtohet 80-vjetori i krijimit të së parës çetë...

NGA THOMA NIKA : PROKOPI I DIJSHËM, PO AQ SA I GUXIMSHËM (VIDEO 2011)

Sot inxhinjeri pasionant i pyjeve dhe ekologu Prokop Qirjaqi...