Gëzuar 110 -vjetorin e Pavarësisë (Video)

- Advertisement -

Përkujtimi i 100 vjetorit të shpalljes së pavarësisë në vitin 2012 u bë nga qendra kulturore nën organizimin , drejtimin , libretin dhe idenë e dekorit , nga drejtori i saj Zaho Vasili, me përkushtimin e të gjithë kolektivit, veçanërisht të regjisorit të saj Vangjel Agora. Këtë vit përkujtohet 110 vjetori i kësaj ngjarje të shënuar. Kjo video që po transmentojmë i përket 100 – vjetorit të këtij jubileu të madh.

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...