ARRSH “Dritë jeshile” për rregullimin e rrugëve në Delvinë e Finiq

- Advertisement -

“Drita jeshile” është dhënë nga Autoriteti Rrugor Shqiptar për përfundimin e punimeve në seksionet rrugore në aksin Qafë Botë-Ura e Kranesë, Ura e Kranesë –Ura e Gajdarit  dhe përmirësimin e rrugës Ura e  Gajdarit – Shijan. Vlera e parashikuar e kontratës është 1.416.561.808,68 lekë pa TVSH (11 650 315,06 € pa TVSH) dhe realizimi është dy vjet nga nënshkrimi i kontratës. Procesi do të kryhet duke përdorur platformën e Sistemit Kombëtar të Prokurimeve Publike me numër referencë Ref-08254-10-14-2021,  me kod referencë _45233100-0.

“Bashkia e Finiqit mirëpret shpalljen e  prokurimit nga Autoriteti Rrugor Shqiptar, dhe shpreson të realizohet së shpejti fillimi i zbatimit të këtij projekti të rëndësishëm. Përfundimi i këtij aksi rrugor  konsiderohet i domosdoshëm, pasi do të ndikojë në zhvillimin turistik të zonës dhe lehtësimin e qarkullimit të mjeteve.”, shprehet kryebashkiaku i Finiqit, Kristaq Kiço.     

/sarandalife.al/

Shperndaje artikullin

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...