7 – vjet nga vizita e parë e një prej 20 kruazerë të kompanisë Holland Amerika Lines Cruises në gjirin e Sarandës(Video)

- Advertisement -

Ditën e sotme në gjirin e Sarandës u ankorua anija gjigande ekompanisë Holland Amerika Lines Cruises cila me kruazierat e saj ka më se 7 vjet që prek ujrat e detit të Sarandës.Është një anije e kompanisë Holland Lines Cruises e cila ka një flotë prej 20 kruaziera. Për herë të parë është hedhur në ujë më 18 nëntor të vitit 2002 dhe ka bërë udhëtimin e parë me turistë. Sot nga kjo kruazier zbritën 680 turistë, të cilët qëndruan deri në mbrëmje, për tu larguar në destinacionin e rradhës.Ata sot kanë vizituar asetet turistike në Sarandë si dhe Butrintin dhe Syrin e Kaltër. Kruaziera ka një kapacitet prej 1900 pasagjer dhe një personel 812 vetë. Kjo ishte vizita e fundit për 2022, për të filluar në muajt e parë të vitit 2023

 

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...