Tag: Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

Browse our exclusive articles!

Greqia ndalon hyrjen e shtetasve nga vendet e treta, ja çfarë do të ndodhë me shqiptarët

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme ka njoftuar qytetarët për masat e reja të cilat janë marrë nga pala greke. Përmes një postimi në...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...