Tag: Kongresi i Manastirit

Browse our exclusive articles!

Sot, 22 nëntori, Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe

Sot është Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe, i cili u njësua në Kongresin e Manastirit. Kongresi i Manastirit u zhvillua më 14-22 nëntorit të...

Popular

Ramis Husi nënprefekti i ri në Sarandë. Mirosh Birjani sekretar organizativ i PS, Sarandë (Video)

Ramis Husi është tashmë nënprefekti i Sarandës. Ramis Husi...

Merr flakë magazina në katin e parë të një objekti 5-katësh në Metoq (Video)

Një zjarr ka rënë në një magazinë me materiale...

Video – dokument: Momenti i përplasjes së dy trenave në Tempe

Treni komercial dhe ai i pasagjerëve u përplasën në...