Tag: Komisioni Europian

Browse our exclusive articles!

BE: Rekomandim për të ndërprerë lidhjet me vendet me mutacione në Botsvana

Komisioni Evropian propozoi sot që vendet evropiane të ndërpresin lidhjet me vendet ku është identifikuar varianti B.1.1.529 i SARS-COV-2. Rekomandimi i Komisionit nuk është...

Brukseli merr vendimin për shqiptarët që udhëtojnë drejt BE-së: Testi dhe certifikata

Komisioni Europian ka propozuar përditësimin e rekomandimit  për udhëtimet jo thelbësore drejt Bashkimit Europian në adresë të Këshillit të ministrave të Bashkimit Europian. Sipas...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...