Tag: K

Browse our exclusive articles!

Mjekja shqiptare në Holandë: Omicron nuk i prek mushkritë në nivel të rëndë, por kujdes qendrën nervore

Ornela Ademi, drejtuesja e një prej komiteteve të EMA-s (Agjencia Evropiane e Barnave), ka thënë se që dy doza vaksine nuk të mbrojnë 100%...

Popular

Nga Adrian Gurma: Kryebashkiakët e Qarkut Vlorë takim në Sarandë

Ishte kënaqësi pjesmarrja në Tryezën e mbajtur në Sarandë,...

80-vjetori i Çetës “Çamëria” nga Musa Kola

Sot përkujtohet 80-vjetori i krijimit të së parës çetë...

NGA THOMA NIKA : PROKOPI I DIJSHËM, PO AQ SA I GUXIMSHËM (VIDEO 2011)

Sot inxhinjeri pasionant i pyjeve dhe ekologu Prokop Qirjaqi...

KLP i jep mandat drejtuesi tre vjeçar Prokurorit të Sarandës, Kledian Llaho

Kryetari i KLP, Alfred Balla së bashku edhe me...