Tag: Gjykata e Shkallës së Parë Gjirokastër.

Browse our exclusive articles!

KLP cakton drejtuesin e prokurorisë në Gjirokastër(emri)

Këshilli i Lartë i Prokurorisë vendosi sot caktimin e përkohshëm të drejtuesve të Prokurorisë në Gjirokastër. KLP caktoi për një periudhë tremujore Julian Çafka, në pozicionin...

Popular

Sukses i rradhës i sportistit sarandiot në SHBA, Enea Lapa (Video)

Një sukses i garantuar i sportistit sarandiot me banim...

E çuditshme, por e vërtetë, deti s’gjen qetësi as në dimër(Video)

Edhe pak ditë dhe hymë zyrtarisht në stinën e...

Dritat e pemës së Krishtlindjeve në Athinë, ndizen nga Kryebashkiaku Gurma

Sot në Athinë pak orë më parë... Të gjithë bashkë...

U prezantuan kandidatët e primareve në Sarandë: Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso

Katër kandidatët e Partisë Demokratike për primaret në Bashkinë...