Tag: Gjuha Shqipe

Browse our exclusive articles!

Sot, 22 nëntori, Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe

Sot është Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe, i cili u njësua në Kongresin e Manastirit. Kongresi i Manastirit u zhvillua më 14-22 nëntorit të...

Popular

Sukses i rradhës i sportistit sarandiot në SHBA, Enea Lapa (Video)

Një sukses i garantuar i sportistit sarandiot me banim...

E çuditshme, por e vërtetë, deti s’gjen qetësi as në dimër(Video)

Edhe pak ditë dhe hymë zyrtarisht në stinën e...

Dritat e pemës së Krishtlindjeve në Athinë, ndizen nga Kryebashkiaku Gurma

Sot në Athinë pak orë më parë... Të gjithë bashkë...

U prezantuan kandidatët e primareve në Sarandë: Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso

Katër kandidatët e Partisë Demokratike për primaret në Bashkinë...