Tag: Estrada Profesioniste e Sarandës

Browse our exclusive articles!

Promovohet libri i historisë 60 vjeçare të Estradës Profesioniste të Sarandës

Estrada Profesioniste e Sarandës, që ka bërë emër dhe histori në shkallë vendi, e ka tani të mbledhur në një libër këtë histori. “Aroma...

Popular

Delvina me dy monumente kulturore të kategorisë së parë

Sot do t'ju flasim për dy monumente kulturore të...

Zbardhet ngjarja, dogji makinën në Delvinë, arrestohet autori (EMRI)

Zbardhet ngjarja e ndodhur ditën e djeshme në Delvinë,...

Ka nisur nga bashkia puna për pastrimin e kanaleve ujitëse

Bashkia e Sarandës ka bërë publike sot punën që...

NJË DITË E VEÇANTË PËR FËMIJËT E VEÇANTË

Natyra dhe deti janë qetësim dhe frymëzim për të...