Tag: demokratët sarandiotë

Browse our exclusive articles!

Demokratët e Sarandës “pendohen” që votuan Ina Zhupën

Disa prej komenteve në faqen zyrtare të Ina Zhupës pas zhvillimeve politike të fundit që po ndodhin në Partinë Demokratike, komentojnë se janë "penduar"...

Popular

U prezantuan kandidatët e primareve në Sarandë: Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso

Katër kandidatët e Partisë Demokratike për primaret në Bashkinë...

Çfarë do ndodhë me temperaturat? Dhjetori vjen me reshje, kthesa e madhe që pritet tashmë

Dhjetori nis si një vijimësi e vjeshtës, me mot...

Policia greke tenton të ndalojë mjetin e dyshimtë në Janinë, tre persona hapin zjarr ndaj patrullës JANINË

Hapet zjarr ndaj patrullës së policisë greke. Ngjarja ka ndodhur...