Tag: Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë

Browse our exclusive articles!

Drejtori i ISSH sqaron procedurën se si do të bëhet rritja e pensioneve

Drejtori i Përgjithshëm i Sigurimeve Shoqërore, Astrit Hado, ka folur sot në lidhje me faktin se sa do të jetë rritja e pensioneve. I...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...