Tag: Aliko

Browse our exclusive articles!

Aliko/Përfundon faza e parë e azhornimit të pronave

Ka përfunduar dhe prezantuar faza e parë e regjistrimit të pronave në fshatin Aliko, një kërkesë e vazhdueshme dhe një premtim tashmë që po...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...