Tag: Aeroporti i Vlorës

Browse our exclusive articles!

Konventa e Bernës i bën thirrje qeverisë: Rishiko projektin për aeroportin e Vlorës

Konventa e Bernës thirrje qeverisë për shpalljen e lumit Vjosa Park Kombëtar dhe vendim për të vlerësuar nga afër situatën me Aeroportin Ndërkombëtar të...

Cilat janë 20 organizatat që refuzojnë Aeroportin e Vlorës?

NJOFTIM PER SHTYP MBI QËNDRIMIN E OSHC-VE MJEDISORE MBI VNM-NË PËR AEROPORTIN E VLORËS Me rëndësi për të ndarë me ju, se ditën e sotme...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...