Tag: Adriana Bega Hysenaj

Browse our exclusive articles!

Adriana që u rrit në Sarandë, elektriçiste prej 25 viteve

Adriana Bega Hysenaj është e vetmja elektriçiste femër, e cila jeton ne Ersekë dhe prej 25 vitesh ushtron profesionin e saj. Jeta ka qenë...

Popular

Ramis Husi nënprefekti i ri në Sarandë. Mirosh Birjani sekretar organizativ i PS, Sarandë (Video)

Ramis Husi është tashmë nënprefekti i Sarandës. Ramis Husi...

Merr flakë magazina në katin e parë të një objekti 5-katësh në Metoq (Video)

Një zjarr ka rënë në një magazinë me materiale...

Video – dokument: Momenti i përplasjes së dy trenave në Tempe

Treni komercial dhe ai i pasagjerëve u përplasën në...