Tag: 25 vite

Browse our exclusive articles!

Adriana që u rrit në Sarandë, elektriçiste prej 25 viteve

Adriana Bega Hysenaj është e vetmja elektriçiste femër, e cila jeton ne Ersekë dhe prej 25 vitesh ushtron profesionin e saj. Jeta ka qenë...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...