Saranda me tjetër kryeprokuror

- Advertisement -

Këshilli i Lartë i Prokurorisë me propozim të Komisionit për Zhvillimin e Karrierës, vendosi me 10 vota pro dhe 1 kundër (të Sokol Stojani), transferimin përkohësisht me pëlqimin e tij, të Kledian Llaho, në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Sarandë. i cili deri tani ka qenë prokuror në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë. Caktimi i Kledian Llaho është bërë për një periudhë njëvjeçare. Kryeprokurori Kledian Llaho zëvendëson në këtë detyrë Alfred Shehu, i cili pas tre muajsh në krye të Prokurorisë së Sarandës u transferua në SPAK, Struktura e Posaçme Kundër Korrupsionit Dhe Krimit Të Organizuar.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Aktivitet sensibilizues “Jo dhunës ” ndaj grave (Video)

Projekti “Rinia në Fokus II”, me mbështetjen e Bashkisë...

Sukses i rradhës i sportistit sarandiot në SHBA, Enea Lapa (Video)

Një sukses i garantuar i sportistit sarandiot me banim...

E çuditshme, por e vërtetë, deti s’gjen qetësi as në dimër(Video)

Edhe pak ditë dhe hymë zyrtarisht në stinën e...

Dritat e pemës së Krishtlindjeve në Athinë, ndizen nga Kryebashkiaku Gurma

Sot në Athinë pak orë më parë... Të gjithë bashkë...