Pse Bashkia Sarandë do të kushtëzojë lëvizjen e makinave me një lëvizje nga rruga Butrinti – Çukë (Video)

- Advertisement -

Vendimi i Bashkisë Sarandë lidhur me qarkullimin e automjeteve nga ” Hotel Butrinti” deri në Kanal të Çukës është bërë i ditur ditën e djeshme.
Thoma Korini, specialist i Transportit dhe i Sinjalistikës në Bashkinë Sarandë, në një intervistë për Sarandalife është shprehur:
“Qarkullimi në këtë aks rrugor do të kryhet vetëm me një sens lëvizjeje, vetëm vajtje dhe autobusat e linjës rrethqytetëse Sarandë-Ksamil-Butrint do të lëvizin në itinerarin Sarandë-Metoq-Çukë-Kanali i Çukës-Ksamil-Butrint.”.
Për arsye të punimeve përfundimtare në rrjetin kryesor të kanalizimeve të ujërave të zeza në Rrugën “Butrinti” është urdhëruar ky pezullim i qarkullimit të të gjitha automjeteve dhe lejohet qarkullimi me sens lëvizjeje vetëm vajtje.
Ky ndryshim në qarkullimin e automjeteve do të aplikohet prej datës 8 nëntor deri më 15 dhjetor 2021 dhe do të shoqërohet me ndryshimet përkatëse edhe në sinjalistikën rrugore në këtë aks.
/sarandalife.al/

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...