Nga 1 maji 2022 aplikimet tek Sigurimet Shoqërore online

- Advertisement -

Njoftim:
Duke filluar nga data 1 maj 2022, sportelet e pritjes pranë Drejtorive Rajonale të Sigurimeve Shoqërore, Degëve të Sigurimeve Shoqërore dhe Agjencive Lokale të Sigurimeve Shoqërore do të funksionojnë vetëm online.
Qytetarët janë të lutur që të gjitha aplikimet t’i bëjnë nëpërmjet platformës “e-Albania”, dhe në rastet kur aplikimet kanë dokumenta shoqëruese, ato do të dërgohen nëpërmjet Postës shqiptare sha pranë DRSSH –ve, në të cilat është bërë aplikimi.
Në ditët në vazhdim, ISSH, do të shpjegojë hap pas hapi mënyrën e aplikimit për të gjitha shërbimet që ky institucion ofron nëpërmjet platformës “e-Albania”.

Shperndaje artikullin

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...