MOS MA BËNI PIS KËNGËN! NGA NIKO FANI

Kështu proteston miku im kompozitori Valentin Veizi.Meqënëse unë kam asistuar që lindje të këngës “Pyes lotin”e ndjej që edhe unë të shpreh revoltën për atë që i bënë kësaj kënge duke e bërë më shumë se pis. Që kur e dëgjova për herë në piano i thashë Valit kjo është muzikë Perëndie po më tha ai ,jam frymëzuar nga Bibla.Shikoni si e përdhosën dje këtë këngë.Unë nuk mërzitem me R.T.SH s’e ky si të gjitha institucionet e tjera janë të konsoliduara në pa aftësi dhe vjedhjen e kanë kthyer në moral,as me atë reperin anonim por ndihem i fyer nga sjellja e Elsa Lilës nga mosmirënjohja e saj, dhe i them asaj duke i ditur nga afër gjërat.Si ka mundësi që nuk di të thuash Faleminderit,kur Valentini të morri që vajzë të vogël dhe të besoj katër këngë të jashtëzakonshme dhe duke punuar shumë për vokalin tënd.Por mbi të gjitha ai, familja e tij dhe ne miqtë e tij të trajtuam si fëmijën tonë.Ajo që bëre mbrëmë është më shumë se mosmirënjohje , quhet vjedhje.Atë këngë e bëri Valentin Veizi dhe jo t’i.Më e pakta duhet t’i kishe kërkuar lejë.
I them Valentinit në Shqipëri nuk njihet hierarkia e vlerave dhe vjedhja është kthyer në moral..
Këngët si rezultatet në sport janë fëmijët tanë dhe megjithëse t’a bënë shumë pis “Pyes lotin” është një nga fëmijët e ty më të bukur.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...