Bashkia Finiq: Punime në rrugët e fshatrave për t’u bërë sa më funksionale

- Advertisement -

Ndërhyrjet e nevojshme për mirëmbajtjen e rrugëve rurale dhe konkretisht në rrugën e “Merkos” dhe punime të tjera teknike përkatëse po ndërmerren nga Shërbimi Teknik i Bashkisë Finiq për të bërë të mundur riparimin dëmeve të shkaktuara nga rreshjet e shiut kohët e fundit. Theksojmë se ndërhyrjet teknike në të gjithë territorin e Bashkisë realizohen në mënyrë periodike me qëllim që të gjitha rrugët edhe të fshatrave më të largëta të jenë të aksesueshme, thuhet në faqen e bashkisë në publikimin e orëve të fundit.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkrumbohet baranga në Shelegar, shkak telat e energjisë mbi çati

Ndërhyrja në kohë e sherbimit zjarrfikës të Sarandës ka...

Zbardhet ngjarja e djeshme në Sarandë. Shpallet në kërkim pronari i “Fantastic”

Zbardhet ngjarja e djeshme në Sarandë. Shpallet në kërkim...

Plazhi ‘Sirena Jonada’, 4 mijë firma në më pak në 24 orë nga publikimi i peticionit

Ka shkuar në 4 mijë, numri i personave të...