Vëzhgim: Mos u bëni indiferent para situatave që dëmtojnë mjedisin !( Video)

- Advertisement -

Koshat e vegjël që prej disa vjetësh janë vendosur përgjatë trotuareve nëpër qytet kanë qenë gjetja më e mirë në sherbim të qytetarëve për një mjedis të pastër. Por cuditërisht në shumë vende ndeshesh me pamje jo normale ku këta minikosha diku janë hequr e diku janë kthyer përmbys. Dhe sikur të mos ketë ndodhur gjë qytetarë që kalojnë pranë tyre nuk reagojnë para këtyre pamjeve duke pranuar me menefregizëm ndotjen e mjedisit. A nuk është vendi ynë ky. Duhet të jemi më të përgjegjshëm qytetarë kur flitet për një mjedis të pastër në qytetin tënd !

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Aktivitet sensibilizues “Jo dhunës ” ndaj grave (Video)

Projekti “Rinia në Fokus II”, me mbështetjen e Bashkisë...

Sukses i rradhës i sportistit sarandiot në SHBA, Enea Lapa (Video)

Një sukses i garantuar i sportistit sarandiot me banim...

E çuditshme, por e vërtetë, deti s’gjen qetësi as në dimër(Video)

Edhe pak ditë dhe hymë zyrtarisht në stinën e...

Dritat e pemës së Krishtlindjeve në Athinë, ndizen nga Kryebashkiaku Gurma

Sot në Athinë pak orë më parë... Të gjithë bashkë...