Tag: Vedat Beqi

Browse our exclusive articles!

Vedat Beqi, gjinekologu emblemë i bregut të detit , mbresa të pashlyeshme

Sa herë përmendim një mjek gjinekolog, na shkon ndërmend një lindje, një njeri që vjen në jetë, apo një nënë që ka kaluar një...

Niko Shomo, për kujtimin e kolegut të paharruar Dr.Vedat Beqi

Personeli shëndetësor i qytetit të Sarandës dhe i fshatrave përreth, që nga Borshi, i gjithë Bregdeti, Livadhjaja, Leshnica, Grava, Vrina, Konsipoli e më gjerë,...

22 vite pa doktor Vedat Beqi – mjekun duar artë

Sot në këtë shkrim do tju flasim për një nga figurat që ka bërë emër për vite të tëra në Jugun e Shqipërisë...Kush është?!...do...

Popular