Tag: Varrezat e Dëshmorëve

Browse our exclusive articles!

Adrian Gurma:”Gëzuar Ditën e Çlirimit”, homazhe në Varrezat e Dëshmorëve

Në ditën simbol të Lirisë, këtë 29 nëntor, homazhet dhe nderimi për të rënët, u krye pranë Lapidarit në Varrezat e Dëshmorëve në Sarandë. U...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...