Tag: Shoqata Jona

Browse our exclusive articles!

Sarandë/Mblidhet Komiteti Drejtues i Mekanizmit kundër dhunës

  Nën drejtimin e Kryebashkiakut Adrian Gurma, njëherësh edhe Kryetar i Komitetit Drejtues të Mekanizmit Kundër Dhunës, është mbajtur mbledhja e dytë e kësaj strukture....

Trajnim nga Shoqata Jona: “Dhuna në familje, raportimi nga media dhe efekti në komunitet”!

  Shoqata Jona ka zhvilluar ditën e djeshme një trajnim për median lokale të Sarandës për të diskutuar lidhur me raportimin mediatik për temën e...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...