Tag: Regjistri Kombëtar i Fondit Pyjor

Browse our exclusive articles!

Do ngrihet Regjistri Kombëtar për fondin pyjor, të dhënat për kadastrën që nga ‘85

Qeveria parashikon të ngrejë Regjistrin Kombëtar të Fondit Pyjor (RKFP) me të dhënat për sipërfaqet e pyjeve dhe kullotave në vend dhe pronësinë apo...

Popular

Ramis Husi nënprefekti i ri në Sarandë. Mirosh Birjani sekretar organizativ i PS, Sarandë (Video)

Ramis Husi është tashmë nënprefekti i Sarandës. Ramis Husi...

Merr flakë magazina në katin e parë të një objekti 5-katësh në Metoq (Video)

Një zjarr ka rënë në një magazinë me materiale...

Video – dokument: Momenti i përplasjes së dy trenave në Tempe

Treni komercial dhe ai i pasagjerëve u përplasën në...