Tag: Ndriçim

Browse our exclusive articles!

Bashkia Finiq aksion për rregullimin e ndriçimit

Elektriçistët e departamentit të ndriçimit të bashkisë së Finiqit po vazhdojnë zëvendësimin gradual të llampave konvencionale dhe LED, në të gjithë territorin e Komunës,...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...