Tag: Masa anti-Covid

Browse our exclusive articles!

Masat anti-Covid/ Mesha e Krishtlindjeve do të mbahet ndryshe këtë vit

Mesha e Krishtlindjeve do të mbahet brenda orës policore, do të nisë në 21:30 dhe do të zgjasë deri në orën 22:30 për ti...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...