Tag: Kalamata

Browse our exclusive articles!

Kalamata/ 10 vjet burg për shqiptarin që lidhi dhe i vuri flakën gruas së tij me benzinë

Gjykata e Apelit me Juri të Përzier të Kalamatës i uli dënimin në shkallë të parë një 47-vjeçari shqiptar, i cili saktësisht dy vjet...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...