Tag: IKMT

Browse our exclusive articles!

IKMT zhvendoset në Palasë, prishja vazhdon

Këtë javë Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit është zhvendosur në jug të vendit. Në zonën e Sarandës janë prishur dy objekte, një skelet metalik...

Nëntori i IKMT në Sarandë, rifillon operacioni

Mëngjesin e  sotëm prishjet e ndërtimeve pa leje kanë nisur në Metoq për të vijuar më tej në Vrion dhe Sarandë. Ministri i Brendshëm, Bledi...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...