Tag: Festivali i XIV Tipologjik

Browse our exclusive articles!

Ansambli ” Bejkë e Bardhë” merr çmimin “Dhimitër Varfi” në Gjirokastër

Në Festivalin e XIV Tipologjik të Isopolifonisë që u zhvillua në datat 24 dhe 25 nëntor 2021 në Gjirokastër, Ansambli folklorik “Bejkë e bardhë”...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...