Tag: aeroport Rinas

Browse our exclusive articles!

Të shkosh në Itali me 20 euro, si dhe pse?

Shtimi i konkurrencës në aeroportin e Rinasit pas hyrjes së kompanive low cost dhe zgjerimit të destinacioneve ka çuar në rënien e çmimeve të...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...