Shtrohet me beton 15 m2 rrugë në Krane

- Advertisement -

Me donacionin e vyer të banorëve dhe me kontributin e Bashkisë Finiq përfundoi disa ditë më parë betonizimi në fshatin Krane i një rruge me sipërfaqe totale prej 15m2. Me iniciativën e banorëve që jetojnë dhe punojnë në Athinë, shuma prej 1000 €, donacion prej tyre është përdorur për blerjen e betonit. Nisma u mirëprit nga bashkia Finiq dhe për këtë vuri në dispozicion të fshatit makineri dhe personel të specializuar për betonimin e menjëhershëm të zonës pranë varrezave.
Bashkia Finiq falenderon banorët e Kranesë për kontributin. Akti i tyre është një shembull i shkëlqyer i humanizmit dhe solidaritetit, të cilin shpresojmë se do ta ndjekin grupet e tjera shoqërore në të ardhmen e afërt”, shprehet bashkia në faqen e saj.

/sarandalife.al/

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...