Shkolla Teknike Ekonomike dhe Hoteleri – Turizëm “Antoni Athanas” në ditën e çeljes së sezonit turistik

- Advertisement -

Nxënës edhe stafi mësimor i shkollës profesionale u bënë pjesë e aktivitetit për çeljen e sezonit turistik me paraqitjen e tyre në fushën e kulinarisë duke promovuar drejtimet mësimore të shkollës dhe duke befasuar këdo që vizitoi tavolinën me gatime të ndryshme nga vet nxënësit e saj, e në veçanti ëmbëlsirat fantastike të përgatitura me merak.
1.Hoteleri-Turizëm
2.Ekonomi- Biznes

Arsimi Profesional, si alternative punësimi, sot po promovohet fuqishëm për të shtuar kapacitetet e profesionistëve në tregun e punës. Shkolla profesionale ka një rol shumë të rëndësishëm për të  qënë promotor i furnizimit me profesionistë të fushës së turizmit.Në këtë event pati vëmendje e interes nga nxenes te klasave të 9-ta për ta zgjedhur shkollën profesionale .Stenda e shkollës u vizitua nga Kryetari i Bashkisë, Prefekti i qarkut të Vlorës ,deputetë, nga drejtoresha e ZVA Sarandë e padiskutim nga biznese e qytetarë dashamirës të shkollës.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Dritat e pemës së Krishtlindjeve në Athinë, ndizen nga Kryebashkiaku Gurma

Sot në Athinë pak orë më parë... Të gjithë bashkë...

U prezantuan kandidatët e primareve në Sarandë: Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso

Katër kandidatët e Partisë Demokratike për primaret në Bashkinë...

Çfarë do ndodhë me temperaturat? Dhjetori vjen me reshje, kthesa e madhe që pritet tashmë

Dhjetori nis si një vijimësi e vjeshtës, me mot...