Selanik:,12 vjedhje për dy muaj bëhen publike autorët, dy shqiptarë të arrestuar

Selanik:,12 vjedhje për dy muaj bëhen publike autorët, dy shqiptarë të arrestuar
Policia greke bën publike detajet e identitetit dhe fotografitë e dy shqiptarëve respektivishy 49 dhe 44 vjeç të cilët u arrestuan nga efektivët e Departamentit të Krimeve Pronësore të Drejtorisë së Sigurimit të Selanikut, pas një urdhri nga Prokuroria e Shkallës së Parë Selanik për veprat penale të vjedhjes dhe në tentativë të organizatës kriminale. Këto raste dyshohet se janë kryer në Selanik nga data 22-07-2022 deri më 23-09-2022. Dyshohet të kenë kryer 12 vjedhje.
Ata janë:
1.
Aned Avni Koli 49 vjeç nga Durresi
2.
Kristaq Llambi Goga, 44 vjeç nga Saranda

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...