Saranda: Prezantim tërheqës në Panairin Kombëtar të Turizmit

- Advertisement -

Bashkia Sarandë ishte pjesë e Panairit “𝗧⭕️𝗨𝗥𝗜𝗦𝗠 & 𝗧𝗥𝗔𝗩𝗘𝗟 𝗦𝗛𝗢𝗪 𝗔𝗟𝗕𝗔𝗡𝗜𝗔 𝟮𝟬𝟮𝟮”, që u zhvillua në datat 🗓️14-15 Tetor 2022 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë. Saranda ishte krah tri Bashkive të tjera: Përmet, Gjirokastër dhe Berat dhe në një prezantim të grupuar me to, si pjesë e projektit të Fondit Shqiptar të Zhvillimit dhe Bankës Botërore për promovimin e destinacioneve turistike. Tërhoqi vëmendjen dhe interesimin e të pranishmëve dhe vizitorëve, promovimi i brandit të ri turistik “Saranda Jeto & Dashuro/ “Saranda Live&Love”. Kjo u përcoll përmes fletëpalosjeve dhe broshurave. Stenda u vizitua edhe nga zv. Ministre e Turizmit, znj. Vilma Bello dhe shumë aktorë të Turizmit rajonal dhe ndërkombëtar. Panairi shërbeu edhe për diskutimin rreth strategjive të zhvillimit të Turizmit në terma afatgjatë dhe ndryshimet e sjelljes së konsumatorëve pas pandemisë. Pjesë e Panairit 2022 ishin takime B2B përmes seksionit Meet&Match dhe Buyers Program, nga vende të ndryshme të botës. Pjesëmarrës ishin operatorë turistikë, organizatorë të udhëtimeve në grup, agjentë të udhëtimeve, shërbimet e hoteleve dhe resorteve, profesionistët e sektorit të udhëtimeve dhe konsumatorët e turizmit. Së bashku me përfaqësues të bizneseve, ky Panair u pa si një mundësi shumë e mirë komunikimi me aktorë të rëndësishëm lokalë, rajonalë dhe ndërkombëtarë në sektorin e turizmit.

Shperndaje artikullin

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...