Për Heroin e Kombit Skënderbenë, vargje nga poeti sarandiot Zaho Vasili(Video)

- Advertisement -

Poeti i njohur i qytetit tonë Zaho Vasili në krijimtarinë e tij i ka kushtuar një vënd të rëndësishëm figurave madhore të historisë së popullit tonë. Ndërmjet tyre është krijimtaria në vargje e poetit për Heroin Kombëtar Skënderbenë.

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Lamtumirë “Aktori i madh i roleve të vogla”, Lek Mosi (Video)

    Nga Vangjel Agora    Nëse ka qenë dikur...

Nga Adrian Gurma: Kryebashkiakët e Qarkut Vlorë takim në Sarandë

Ishte kënaqësi pjesmarrja në Tryezën e mbajtur në Sarandë,...

80-vjetori i Çetës “Çamëria” nga Musa Kola

Sot përkujtohet 80-vjetori i krijimit të së parës çetë...

NGA THOMA NIKA : PROKOPI I DIJSHËM, PO AQ SA I GUXIMSHËM (VIDEO 2011)

Sot inxhinjeri pasionant i pyjeve dhe ekologu Prokop Qirjaqi...