Pastërtia në bashkinë e Finiqit, prioritet për autoritetin e vetë bashkisë

- Advertisement -

Ditët e fundit operacioni për pastrimin e territorit ka qenë një nga prioritetet emergjente të bashkisë së Finiqit. Operacioni i pastrimit kryhet me mjetet teknike të duhura dhe me fuqinë njerëzore të Bashkisë, në zona të përbashkëta dhe rrugë të tjera. Duhet theksuar se shërbimi i pastrimit në shumë raste konsiston në grumbullimin e mbeturinave dhe materialeve të riciklueshme. Në dispozicionin e qytetarëve në shumë pjesë të zonës ka disa kosha riciklimi për mbrojtjen e mjedisit. Kujdesi i tyre për menaxhimin e duhur është të dallojnë materialet nga materialet e riciklueshme duke pasur një rol dominues në formimin e një komuniteti të pastër dhe të bukur.
Kryetari i Bashkisë së Finiqit, z. Kristo Kico, duke vlerësuar operacionin theksoi: “Mbrojtja e mjedisit tashmë është thelbësore për të gjithë njerëzimin, në një kohë kritike kur planeti ynë po ndikohet nga ndryshimet klimatike dhe nga dora e njeriut. Planeti Tokë emeton SOS, ndërgjegjësimi është një rast për të gjithë ne .. “.

/sarandalife.al/

Shperndaje artikullin

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...