Ndihmoni për Andrean 🙏

Prej 5 muajsh Andrea Sadiku, banor i fshatit Shëndëlli, ndodhet në koma pa asnjë shenjë përmirësimi. Për këtë duhet dërguar urgjentisht për një mjekim të specializuar, ndaj familja e tij lutet ndaj kujtdo që ka mundësinë të kontribuojë për këtë djalë të ri që të jetojë edhe ai. Kontributi juaj të kryhet në llogarinë bankare në euro:
IBAN-I AL80 2131 1082 0000 0000 0220 1863
SWIFT CODE PUPPALTR
Llogaria bankare në Lekë:
AL52213630100000000001989540
BANKA OTP ALBANIA
Sabrina Arapi (Shëndëlli, Sarandë) 0696401156

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
TĂ« ngjashme

LamtumirĂ« “Aktori i madh i roleve tĂ« vogla”, Lek Mosi (Video)

    Nga Vangjel Agora    Nëse ka qenë dikur...

Nga Adrian Gurma: Kryebashkiakët e Qarkut Vlorë takim në Sarandë

Ishte kënaqësi pjesmarrja në Tryezën e mbajtur në Sarandë,...

80-vjetori i ÇetĂ«s “ÇamĂ«ria” nga Musa Kola

Sot përkujtohet 80-vjetori i krijimit të së parës çetë...

NGA THOMA NIKA : PROKOPI I DIJSHĂ‹M, PO AQ SA I GUXIMSHĂ‹M (VIDEO 2011)

Sot inxhinjeri pasionant i pyjeve dhe ekologu Prokop Qirjaqi...