Krosi sportiv i vjeshtës te “9 Tetori”

- Advertisement -

Shkolla 9-vjeçare “9 Tetori” ka zhvilluar krosin e vjeshtës, një veprimtari që vazhdon prej disa vitesh. Në këtë aktivitet sportiv morën pjesë nxënës nga klasa e 5-të deri në klasën e 9-të.

“Oganizimi i veprimtarive  të tilla  promovon sportin, si veprimtari sociale dhe argëtuese por mbi të gjitha si burim shëndeti. Sporti është shëndet , sporti është jetë!”, shprehen lidhur me këtë veprimtari në faqen e Facebook të kësaj shkolle.

Një mbështetje për këtë aktivitet ishte dhe Bashkia Sarandë duke vendosur në dispozicion të nxënësve të gjithë elementët e sigurisë, me ambulancën dhe policinë. Në përfundim të aktivitetit nxënësit u vlerësuan për arritjet dhe pjesëmarrjen.

/sarandalife.al/

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...