Krimi Glyka Nera – Kamera dhe telefoni “folën”: Anagnostopoulos nuk kishte asnjë bashkëpunëtor.

- Advertisement -

I akuzuari i vetëm në rastin e vrasjes së 20-vjeçares Caroline Krauts në Glyka Nera , majin e kaluar, mbetet, deri më tani, Babis Anagnostopoulos. Hulumtimi hetimor për këtë rast të bujshëm tashmë ka përfunduar dhe avokati i pilotit të akuzuar u thirr nga hetuesi dhe nënshkroi përfundimin e hetimit. Në fakt, nga informacioni i fundit që hetuesi priste nga heqja e sekretit telefonik dhe bankar, nuk doli asnjë provë që do të kërkonte hetim të mëtejshëm. Gjithashtu, sipas të njëjtit informacion, hetuesit nuk iu dhanë asnjë dokument në lidhje me thirrjet e bëra natën kur gruaja e re u vra. Gjithashtu, në duart e hetuesit, pretendohet se asnjë dokument në lidhje me kamerën që ishte në banesën në Glyka Nero nuk mbërriti. Kjo ndodh sepse kompania nga Kina nuk iu përgjigj kurrë kërkesës përkatëse të autoriteteve greke. Së fundi, sa i përket sekretit bankar, duket se ka pasur transaksione të nivelit të ulët në kartat e Caroline dhe pilotit 33-vjeçar , për shpenzimet e shtëpisë. Dosja e çështjes tani pritet t’i përcillet një prokurori për të paraqitur propozimin e tij në Këshillin Gjyqësor.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...