KKRT miraton lejen për ndërtimin e resortit turistik në Manastir. Investimi 28 milionë euro.

- Advertisement -

Këshilli Kombëtar i Rregullimit të Territorit ka miratuar ndryshimin e subjektit zhvillues për objektin “Resort Turistik 2, 3 dhe 4 kate me parkime nëntokë “Manastiri Resort”, me vendndodhje në plazhin e Manastirit.
Ky resort nga ana e qeverisë fitoi statusin e investimit strategjik në fund të 2021-it me një vendim të Komitetit të Investimeve Strategjike. Projekti zë një sipërfaqe zhvillimi prej 53,467 m², në Zonën Kadastrale 2297, në Ksamil, Bashkia Sarandë.
Vlera e investimit, sipas dokumenteve, vlerësohet në 28 milionë euro dhe kompania e cila ka fituar statusin është ALB-Star i Sadik dhe Idajet Ismailaj.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Dritat e pemës së Krishtlindjeve në Athinë, ndizen nga Kryebashkiaku Gurma

Sot në Athinë pak orë më parë... Të gjithë bashkë...

U prezantuan kandidatët e primareve në Sarandë: Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso

Katër kandidatët e Partisë Demokratike për primaret në Bashkinë...

Çfarë do ndodhë me temperaturat? Dhjetori vjen me reshje, kthesa e madhe që pritet tashmë

Dhjetori nis si një vijimësi e vjeshtës, me mot...