FRESH SARANDE: MANDATI I TRETE ME SHUME VEMENDJE NDAJ POLITIKAVE RINORE

- Advertisement -

Mandati i tretë qeverisës i socialistëve ka përfshirë në politikat e veta edhe të rinjtë. Kjo vihet re në takimet dhe konsultimet që organizohen me të rinjtë. “Vijojmë takimet dhe konsultimet me të rinjtë. Mandati i tretë përkthehet në më shumë vëmëndje dhe qasje ndaj politikave rinore: Përfshirja e tyre në vendimarrje. Aktivizimi dhe angazhimi i tyre ne komunitet. Anëtarësimet vazhdojnë. Eja dhe ti bëhu pjesë e familjes tonë të madhe të FRESSH”, bëhet publike në faqen e Fresh Sarandë

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...