Forca e Sigurisë në Portin e Sarandës testohet për nivelin profesional dhe teknik

- Advertisement -

-Gjatë muajit mars 2022 Forca e Sigurisë në Portin e Sarandës, në zbatim të Planit të Sigurisë ka kryer testimin vjetor të saj për përvetësimin e kërkesave të PSP (Plani i Sigurisë së Portit) dhe zbatimin në praktikë të tyre për rritjen e nivelit profesional e teknik të kësaj force.

Punonjësit e Sigurisë në Portin e Sarandës janë testuar për aftësitë e tyre teknike, garantimin e sigurisë gjatë procesit të punës së përditshme në Port si dhe përmbushjen e standardeve konform ligjit të Sigurisë Portuale në Republikën e Shqipërisë “, bëhet publike në faqen e Portit.

Shperndaje artikullin

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...