“Dashuri cigane” në penën e Zaho Vasilit ( VIDEO )

- Advertisement -

Poeti Zaho Vasili vjen kësaj radhe në faqet e Sarandalife.al me poezinë “Dashuri cigane”, interpretuar nga Pranvera Brinja. Në këtë video me interpretimin e poezisë “Dashuri cigane”, shprehet bukur dhe me ndjenjë dashuria e një çifti ciganësh, buzë lumit, mes shportash e kanistrash, profesion ky vetëm i ciganëve.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...