Ambasada gjermane në Tiranë: Lista e profesioneve që i shkurtohet koha e pritjes për të marrë vizë. Përfitojnë edhe…

- Advertisement -

Ambasada gjermane në Tiranë ka bërë të ditur sot se ka lehtësuar procedurat për caktimin e takimeve për marrjen e vizës një sërë kategorish profesionesh.

Përmes një statusi në faqen e saj në Facebook, ambasada njofton se është shkurtuar koha e pritjes për ata që kanë kontrata pune në profesione si mjek, kërkimin shkencor dhe për studime.

Njoftimi

Zyra e vizave informon: me kënaqësi ju informojmë se për kategoritë
-Mjek
-Au Pair (Babysitter/dado)
-Formim profesional
-Karta Blu e BE-së/ -Kualifikim i lartë
-Ligji i emigrimit për punonjës të kualifikuar me diplomë të arsimit të lartë/ profesional
-Kërkim shkencor
-Vit social vullnetar
-Praktikë/ Hospitime
-Frekuentim shkolle
-Të vetpunësuar
-Kurse gjuhe
-Studime
është bërë i mundur rezervimi i një takimi vet/personalisht. Në këtë mënyrë ju ofrojme neve juve më shumë fleksibilitet në përzgjedhjen e takimit dhe shkurtojmë kohën e pritjes. Nëse takimet në një kohë të caktuar janë dhënë, ju keni mundësinë të rezervoni një takim në një moment tjetër, ndaj ju lutemi vizitojeni herë pas here faqen tonë të internetit.

E rëndësishme:

Për aplikimin sipas §26 II Paragrafi V ( Rregulli për Ballkanin Perëndimor) NUK është i mundur rezervimi i takimit direkt. Ju lutemi, të interesuarit të regjistrohen në „ Punësim sipas §26 II paragrafi V/ Rregulli i Ballkanit Perëndimor“. Persona të cilët regjistrohen në kategorinë e gabuar, nuk do të lejohen të aplikojnë.
Ju lutemi, rezervojeni takimin vetëm nëse dokumentacioni juaj është i plotë sipas kritereve të fletëve informuese. Aplikimet me dokumentacion jo të plotë NUK do të pranohen.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Dritat e pemës së Krishtlindjeve në Athinë, ndizen nga Kryebashkiaku Gurma

Sot në Athinë pak orë më parë... Të gjithë bashkë...

U prezantuan kandidatët e primareve në Sarandë: Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso

Katër kandidatët e Partisë Demokratike për primaret në Bashkinë...

Çfarë do ndodhë me temperaturat? Dhjetori vjen me reshje, kthesa e madhe që pritet tashmë

Dhjetori nis si një vijimësi e vjeshtës, me mot...