Alfred Vasko, nga Italia: Teatri jo vetëm aktor por më bëri edhe krijues…

- Advertisement -

Aktor, regjisor, autor. Teatri më bëri krijues, na tha për Saranda life.al Alfred Vasko nga Italia. Tekstet e tij teatrale shohin dritën e botimit tek Shtëpia Botuese “Tabula fati” dhe në revistën “Sipario”. Ndërkohë qe poezitë dhe tregimet e tij botohen nga revista”La Valisa”. Së shpejti thotë Alfred Vasko do të qarkullojë përmbledhja me tregime të shkurtra, si dhe përmbledhja me poezi “ Schiumaglia di vecchio”.

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...